Hoppa till innehåll

Medarbetare

Konsulten i fokus

Vi på Dedicare är experter på att hjälpa människor att hitta rätt i karriären och vi vet att varje individ är unik. Därför utgår vi alltid efter varje konsults önskemål, kunskaper och erfarenheter när vi matchar med ett uppdrag. På så vis ser vi till att medarbetaren kan uppnå sina mål i arbetslivet och hitta en arbetsplats där hen verkligen trivs.

 

Goda anställningsvillkor 

Både våra konsulter och interna medarbetare erbjuds trygga anställningsvillkor. Det är viktigt för oss att våra medarbetare är trygga under sin anställning hos oss men även att de är säkra för framtiden. Vi avsätter kollektivavtalsenlig tjänstepension till våra anställda, något som skiljer oss från många av våra konkurrenter.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Det är en kvalitetsstämpel som innebär trygghet för både medarbetare och kunder, samt att alla anställda omfattas av bästa möjliga arbetsvillkor.

 

Kompetensutveckling 

Våra kunders behov förändras kontinuerligt och en av våra viktigaste konkurrensfördelar är att medarbetarna har relevanta kompetenser. Därför är det viktigt för oss att medarbetarna löpande kompetensutvecklas. Vi erbjuder löpande utbildning och arbetsrotation som ger konsulterna kunskap om olika arbetsplatser och arbetsmetoder. 

Vi utbildar och följer även upp våra interna medarbetare. Utvecklingsönskemål sammanställs och ligger som grund för ett individuellt anpassat utbildningsprogram inom bland annat it-system, försäljning, och ledarskap.

 

Mångfald och jämställdhet

Dedicare vill vara nummer ett vad gäller jämställdhet och mångfald. Det är viktigt för oss ur ett mänskligt perspektiv men också för vår konkurrenskraft. Vi arbetar därför systematiskt genom hela medarbetarens resa hos Dedicare för att främja jämställdhet och mångfald och för att motverka diskriminering och kränkande särbehandling.

Dedicare är enligt Allbright 2021 det tionde mest jämställda börsbolaget av totalt 357. Rankningen mäter jämställdhet i ledningsgrupp, linjeposition, och styrelse med målsättning könsfördelning 50/50.

 

Röster från medarbetare

Kollektivavtal och tjänstepension

”Att våra konsulter ska omfattas av kollektivavtal och tjänstepension tycker vi på Dedicare är en självklarhet. Det är jag väldigt stolt över att kunna erbjuda mina konsulter och det är även en trygghet för våra kunder.”

– Linda Cahling, konsultchef Dedicare Nurse

Goda värderingar

”Jag delar Dedicares goda värderingar och upplever att de alltid finns där för mig som konsult. De är lyhörda, ser till att bemöta mina önskemål och ger mig goda utvecklingsmöjligheter.”

– Rosil, Socionomkonsult Dedicare 

Trygghet och respekt

”Det har varit en enorm trygghet att ha haft samma konsultchef sedan start. Hon känner mig som person och vet mina styrkor, samtidigt som att hon förstår och respekterar att det finns sådant jag är mindre bra på.”

– Denise, distriktssköterska Dedicare Nurse