Hoppa till innehåll

Våra värderingar

En värdegrund som gör skillnad

Dedicare är ett värderingsstyrt företag och våra gemensamma värderingar är därför viktiga för oss. De vägleder oss dagligen i vår vardag och är en självklar del av vår företagskultur.

01.

Engagerad

Vi brinner för att hitta rätt person till rätt uppdrag. Vi anstränger oss för att lösa kundens utmaning, samtidigt som vi hittar nästa spännande jobb till kandidaten. Med stort engagemang hjälper vi vård, social omsorg och life science med kompetent personal.

02.

Dynamisk

Vi är lyhörda och ligger alltid i framkant när det gäller tekniska lösningar. Vi följer en kvalitetssäkrad process, men utmanar oss ständigt att hitta nya sätt som utvecklar våra erbjudanden och vår verksamhet. Vi är flexibla och månar om att hitta bra lösningar.

03.

Mänsklig

Hos oss handlar allt om människor. Vi möter alla med respekt och vill hjälpa individer att nå sina mål i arbetslivet. Vi vet att varje människa och situation är unik. Vi har respekt för det viktiga arbete som våra kunder, kandidater och konsulter utför varje dag.

04.

Pålitlig

Du ska känna dig trygg och alltid kunna lita på oss, vi lovar inte mer än vi kan hålla. Kvalitet, bra service och leverans i tid är våra ledord. Vi vill ha en rak och ärlig dialog och värdesätter feed-back som gör att vi ständigt blir bättre.