Hoppa till innehåll

Våra verksamheter

Dedicare i Norden och Europa

Dedicare organiserar verksamheten med indelning på rörelsesegmenten Sverige, Norge, Finland och Danmark. Sedan 2022 finns vi även i Storbritannien och på Irland. Vi rekryterar och bemannar läkare, sjuksköterskor, socionomer, psykologer, pedagoger och specialister till både privata och offentliga kunder.

Dedicare har fyra kontor i Sverige (Stockholm, Göteborg, Lund och Skellefteå), två kontor i Norge (Trondheim och Oslo), ett kontor i Finland (Helsingfors) och två kontor i Danmark (Köpenhamn och Aalborg). Vi har även ett kontor i Storbritannien (Broughton) och påå Irland.

 

Sverige

Dedicare i Sverige har kontor i Skellefteå, Stockholm, Göteborg och Lund och bedriver verksamhet över hela Sverige. Vi har för närvarande alla de 21 svenska regionerna samt cirka 150 kommuner som kunder. Dedicare har också avtal med flera privata vårdgivare och bland dem några av de största, såsom Capio, Aleris och Praktikertjänst. I Sverige omfattas alla våra konsulter av kollektivavtal och tjänstepension.

Norge

Uthyrning och rekrytering av sjuksköterskor, läkare och pedagoger samt bearbetning av kunder bedrivs från kontoren i Oslo och Trondheim. Uthyrning sker över hela Norge. Dedicare har för närvarande samtliga Helseregioner och många kommuner som kunder. Omsättningsmässigt är marknaden störst i Osloregionen. Hela Vest-landet och Nord-Norge är också stora marknader. Dedicare har sjuksköterskor som arbetar i stort sett i hela Norge.

 

Danmark

Under 2020 förvärvade Dedicare det danska bemanningsföretaget Dedicare A/S (KonZenta Aps). Dedicare Danmark har kontor i Ålborg och Köpenhamn och bedriver verksamhet inom läkarbemanning på den danska och svenska marknaden med fokus på specialist- och överläkare. Dedicare har idag alla fem regioner som kunder, men bemannar över hela Danmark.

 

Storbritannien och Irland

Hösten 2022 förvärvade Dedicare det brittiska rekryterings- och bemanningsföretaget Templars Medical Agency Ltd. Förvärvet innebär att Dedicare fortsätter växa i Europa och nu även kan erbjuda uppdrag i Storbritannien, på Irland, Falklandsöarna, Gibraltar och andra spännande platser runt om i världen.