Dedicare utsedda till Årets Bemanningsaktör i Recruitment Awards

Vi är otroligt stolta över att kunna meddela att Dedicare blev utsedda till Årets Bemanningsaktör i Recruitment Awards som anordnades av branschen.se!

Totalt var det över 500 nomineringar i de olika kategorierna och Dedicare vann det prestigefyllda priset Årets Bemanningsaktör med motiveringen:

”Dedicare har med tydlighet visat sin förmåga att omsätta sin vision i konkreta resultat och är på god väg att uppnå sin framtidsversion att bli ett av Europas ledande företag inom sin nisch. Att dessutom kunnat uppnå sitt bästa år någonsin, avseende omsättning och resultat i kombination med mäktiga siffror för bolagets kund- och medarbetarnöjdhet, resulterar till utnämningen som Årets Bemanningsaktör.”

Vi riktar vårt tack till alla medarbetare inom organisationen och alla våra konsulter – det är ert stora engagemang och hårda arbete som gjort detta möjligt! Tillsammans gör vi skillnad på riktigt!

 

Kort om Recruitment Awards

Recruitment Awards är en tävling som Branschen.se anordnar varje år. Branschen.se är en oberoende nyhetssajt om bemannings- och rekryteringsbranschen. Syftet med tävlingen är att ”uppmärksamma rekrytering- och bemanningsföretag som under 2022 gjort en speciell insats eller på något annat sätt bidragit till information, kompetens, innovation eller kvalitetshöjning inom branschen”.

Här kan du läsa mer om www.branschen.se.